Accountant in Deventer

De wetenschap der rekeningen, zo wordt de term accountancy omschreven. De boekhoudsoftware van OAMKB is er speciaal voor ondernemers die hun boekhouding online willen verrichten. Snel en eenvoudig, zonder tijdsverlies. Het werkt bovendien kostenbesparend. Hiermee staan wij als professioneel partner altijd aan je zij. Maar ook de volledige boekhouding kunnen wij voor je doen. Wij zijn erin gespecialiseerd om de boekhouding in te richten, te onderhouden en te controleren. Of je nu startende ondernemer bent of een lopend bedrijf hebt: op elk moment kunnen wij inspringen en de boekhouding gedeeltelijk of volledig van je overnemen.

Accountantskantoor Deventer

Ook voor een accountantsverklaring ben je bij accountantskantoor Deventer aan het juiste adres. Deze verklaring krijg je niet zomaar: jouw boekhouder/ accountant staat ingeschreven in het accountregister van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Zo weet je gelijk met wie je zaken doet. Wij regelen je financieel overzicht of de jaarrekening. Dit kan een controleverklaring, een beoordelingsverklaring of een samenstellingsverklaring zijn. Wat je ook nodig hebt, je regelt het snel en deskundig bij OAMKB Deventer.

Ondernemersplan

Plannen voor je onderneming? Ook hierin helpen wij je maar al te graag. Bijvoorbeeld met een ondernemersplan. Dit is een document met de plannen en doelstellingen die je met je onderneming hebt. Hiernaast staan ook een missie en een visie beschreven. De kansen en risico's worden in het ondernemingsplan besproken. Je hebt een ondernemingsplan nodig wanneer je een investeerder zoekt, maar ook voor jezelf is een ondernemingsplan een goede leidraad. OAMKB helpt bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging in de planning? Niet alleen met het ondernemingsplan helpen wij, maar ook met het zoeken naar geschikte kandidaten, het adviseren met betrekking tot de belastingen en alle gevolgen die dit voor je heeft. Ook inkrimping van een bedrijf kan gevolgen hebben. Wij adviseren overal in. Hierbij maken wij gebruik van het netwerk van OAMKB, zodat we overal een antwoord en een oplossing voor vinden. Ontdek ons veelzijdige aanbod en hoe wij jou met je onderneming kunnen helpen. Probeer het uit, neem contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Nu meer weten!