Boekhouder met kennis van accountant in Deventer

Ondernemers zijn vaak veel tijd kwijt met het doen van de administratie. Je kunt in dat geval hulp inroepen van een boekhouder die je helpt met het bijhouden van je gegevens. Uniek aan onze kantoor is dat onze boekhouders over de kennis van accountants beschikken. Wij verzorgen diverse accountancydiensten. Wanneer je een vraag hebt die wij niet direct kunnen beantwoorden, gaan wij op zoek naar iemand in ons netwerk die dat wel kan. Wij maken namelijk deel uit van OAMKB. Dit is een landelijk netwerk van accountants, administrateurs en adviseurs. Wij zijn actief in Deventer, maar werken ook in omliggende plaatsen als Apeldoorn, Zutphen of Lochem. Neem contact op met onze accountants in Deventer. Wij helpen je graag verder.

Kiezen voor een boekhouder of accountant in Deventer

Wij begeleiden je bij het doen van de boekhouding, zodat al je cijfers op orde zijn wanneer het tijd is om belastingaangifte te doen. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende accountancydiensten. Accountants hebben net iets meer bevoegdheden dan boekhouders. Zo kunnen zijn je bijvoorbeeld helpen bij het opstellen van de jaarrekening en je optimaal adviseren over het ondernemersplan of bedrijfsopvolging. Wanneer je een accountantsverklaring nodig hebt, gaan wij op zoek naar een accountant in ons netwerk die bevoegd is deze af te geven. Hiermee bevestigen zij dat de jaarrekening klopt of verklaren ze dat zij degene zijn die de jaarrekening hebben opgesteld.

Meer informatie over onze accountants in Deventer?

Wanneer je meer wilt weten over wat onze accountants in Deventer voor jou kunnen betekenen, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Ligt je onderneming in Deventer of omliggende plaatsen als Apeldoorn, Zutphen of Lochem, dan helpen wij je graag verder. 

Offerte aanvragen

Gratis uitproberen