Administratie in Deventer

Jij doet waar je goed in bent: ondernemen. Klanten binnenhalen, omzet draaien en winst maken. Wij weten als geen ander hoe zwaar het ondernemersvak kan zijn. Daarom willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken. De boekhouding kan je veel tijd en energie kosten. Bovendien brengt het ook de nodige kosten met zich mee. Onnodig, want met het online boekhoudprogramma is dit niet meer nodig. Facturering en betalingen moeten correct verwerkt worden. De boekhouding moet efficiënt ingericht zijn. Alleen dan heb en houd je grip op de zaak.

Online administratie, een fluitje van een cent

Met de boekhoudsoftware heb je geen kennis van zaken nodig. Het programma is zo ontwikkelt dat deze door iedereen te gebruiken is. Scannen, mailen en klaar. Je boekhouding is weer op orde. Het automatische programma zorgt ervoor dat alles perfect geregeld is. En dat voor minder dan de kosten van een accountant. En ook minder dan de kosten van personeel. Voor een vast maandbedrag regel je alles zelf. Met het digitaal archief vind je snel datgene wat je zocht. Je hebt direct een overzicht van de gehele financiële administratie. Daarnaast verzorgt OAMKB Deventer de aangifte omzetbelasting, fiscale jaarrekening en andere zaken. Onderhoud gemakkelijk en snel contact met je boekhouder.

Administratie aan ons overlaten

Ondanks dat de software zeer uitgebreid en eenvoudig werkt, kunnen wij ons voorstellen dat je er geen tijd voor hebt. Want ondernemen kost veel tijd en energie, en soms ben je liever daar mee bezig dan met je boekhouding. Belangrijk is dat de boekhouding door een vertrouwd persoon wordt uitgevoerd. Je geeft je bedrijfsgegevens en financiële gegevens immers niet zomaar aan de eerste de beste mee. Op administratiekantoor Deventer kun je altijd rekenen. Alle gegevens worden met de grootst mogelijke privacy behandeld. Of we nou een gedeelte of je gehele boekhouding overnemen: op ons kun je vertrouwen. We controleren continue en sturen bij wanneer dat nodig is. Je hebt altijd inzicht in je cijfers, je wilt tenslotte op ieder gewenst moment weten hoe het er met je onderneming voorstaat. Ontdek de voordelen van OAMKB en vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!