Bedrijfsadviseur in Deventer

Of je nou een eenvoudige of een complexe vraag hebt, OAMKB Deventer heeft overal een oplossing voor. Vragen met betrekking tot je onderneming kunnen wij beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan een juridische vraag of een fiscale vraag. Met onze kennis en ervaring kunnen wij jou en je onderneming begeleiden en in de juiste richting sturen. Dit doen wij op alle mogelijke gebieden. Een goed bedrijfsadvies is een van de taken van boekhouder in Deventer.

Bedrijfsadvies voor groei

OAMKB gaat veel verder dan alleen functioneren als administratiekantoor. Wij proberen een onderneming zo gezond mogelijk te houden en te laten groeien. Dit kan alleen wanneer de boekhouding en de fiscale boekhouding goed geregeld zijn. Maar ook met bedrijfsadvies proberen wij de onderneming te laten groeien. Winst is immers belangrijk: daar draait het ondernemen om. Zo zijn wij er om marketing vraagstukken te beantwoorden. De verkoop van producten of diensten moet immers bevorderd worden, zodat de onderneming nog meer kan groeien. De vraag hoe potentiële klanten aangetrokken kunnen worden vormt hierin een rode draad. De economie speelt een belangrijke rol binnen een onderneming, en wij denken continu mee wat de meest strategische zet is.

Bedrijfsadvies bij bedrijfsopvolging

Daarnaast voeren wij een waardebepaling voor je bedrijf uit. Of je nu je bedrijf wilt verkopen of juist een ander bedrijf wilt overnemen, belangrijk is om de waarde hiervan te bepalen. Hiervoor kan je terecht bij administratiekantoor Deventer. Ook adviseren wij wanneer er sprake is van een bedrijfsovername. Welke gevolgen heeft dit en hoe kunnen we dit het beste laten verlopen? Wij stellen een vakkundig advies op waar je echt wat aan hebt en mee kan nemen in je beslissing. Vooraf weet je wat hier de kosten van zijn. Uiteraard hanteren wij eerlijke prijzen: wij vinden het belangrijk dat jouw onderneming gezond blijft en je hier geen nadelige gevolgen aan overhoudt.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een offerte aan en ontdek hoe OAMKB binnen jouw onderneming past.

 

 

Nu meer weten!