Juridische hulp in Deventer

Niet alleen voor de boekhouding en voor belastingadvies kun je terecht bij OAMKB Deventer. Wij bieden veel meer dan alleen dat. Ons complete pakket bestaat ook uit salarisadministratie, bedrijfsadvies, hulp bij crowdfunding en juridisch advies en juridische hulp. OAMKB bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van accountants, adviseurs en administrateurs. En tegenwoordig kunnen we HBO Juristen ook tot ons netwerk rekenen, aangezien we een samenwerking met hen zijn aangegaan. Zij weten waar de zover praten, kennen de wet- en regelgeving als geen ander en ieder complex vraagstuk weten ze op te lossen.

Juridische vraagstukken krijgen altijd antwoord

Jij wilt je zaken goed op orde hebben. Vaak loop je er tegenaan dat je gebruik moet maken van verschillende diensten, en hier ook verschillende ondernemingen of vakmensen voor aan moet spreken. Bij OAMKB is dit niet nodig: je vindt alles voor jouw onderneming onder één dak. Jouw accountant in Deventer gaat bij juridische vragen altijd direct op zoek naar de juiste jurist. Op elk gebied is hulp mogelijk: of het nou om een conflict met een leverancier, de gemeente, een personeelslid of een andere ondernemer gaat. Maar ook voor vragen met betrekking tot juridische gevolgen zoals een overname kunnen wij beantwoorden.

Juridische hulp voor een vast bedrag

Vooraf wordt besproken wat juridische hulp voor jou kan betekenen en wat hier de kosten van zijn. Wij vinden het belangrijk dat de kosten inzichtelijk gemaakt worden, zodat je weet waar je aan toe bent. Graag worden wij op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en horen graag of juridische hulp het gewenste effect heeft bereikt. Wij blijven altijd betrokken bij en met jouw onderneming. Ook op zoek naar juridische hulp? Neem dan snel contact met ons op.

 

 

Nu meer weten!