Boekhouder in Deventer

Ondernemen is hard werken. Hier heb je soms de nodige opleidingen of ervaringen voor nodig. Dit geldt ook voor de boekhouding. Hierdoor kan de administratie meer tijd kosten dan gepland. Ook kunnen de kosten hoog oplopen, vooral wanneer de boekhouding intern wordt uitbesteed. Als ondernemer kun je aanzienlijk op de kosten besparen door gebruik te maken van de online boekhoudsoftware. Voor een vast maandbedrag regel jij je zaken online, waarbij je terzijde wordt gestaan door je boekhouder in Deventer.

Online boekhouden geeft overzicht

Administratie Deventer biedt jou als onderneming de software van Yuki aan. Maar ook met andere boekhoudkundige pakketten kunnen wij jou helpen. Het enige wat je nodig hebt is een computer. De software helpt je eenvoudig door het programma heen. Je scant je facturen in, mailt ze door en klaar is je boekhouding. Yuki maakt het heel eenvoudig en overzichtelijk. Zo heb je toegang tot je digitaal archief. Klikken op de gewenste digitale klapper en een overzicht met al je cijfers opent zich. Doordat je veel taken zelf kunt doen, bespaar je op de kosten van een administratiekantoor. Bovendien heb je nooit meer last van verloren rekeningen, kasten vol klappers en uren zoeken naar de juiste cijfers.

Boekhoudsoftware voor een vaste prijs

Vooraf weet je wat je betaalt. Met de online bedrijfssoftware van OAMKB betaal je een vast maandbedrag. Dat is duidelijk en eerlijk. Vanaf iedere plek heb je 24/7 inzicht en toegang tot je cijfers en gegevens. OAMKB Deventer staat jou als professionele partner bij. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan krijg je altijd binnen 24 uur antwoord. Omdat dit binnen een online omgeving gebeurt, bespaar je ook nog eens reiskosten en reistijd. Met de software heb je altijd inzicht in je boekhouding. Bovendien verzorgen wij ook de aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, salarisadministratie en fiscale jaarrekening. Daarnaast bespreken wij periodiek de cijfers en kijken of bijsturing of aanpassing nodig is. En dat alles voor het vaste maandbedrag. Boekhouden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Vraag snel een offerte aan en start vandaag nog met online boekhouden en besparen.

Online Accountants MKB werkt met de volgende boekhoudsoftware: